YES MAN 2008 [Kωμωδία]




Είδος Ταινίας : ...Κωμωδια
Επίσημη Πρεμιέρα : ... 2008
Ελληνική Πρεμιέρα : ...
Πρεμιέρα DVD : ...
Σκηνοθέτης : ...Peyton Reed
Σεναριογράφος : ...Nicholas Stoller , Jarrad Paul
Ηθοποιοί :
.... Jim Carrey , Zooey Deschanel , Bradley Cooper , John Michael Higgins , Rhys Darby , Danny Masterson , Fionnula Flanagan

• Πλοκή:
...Ο Carl Allen περνάει τις μέρες του βολεμένος στη ρουτίνα του, αρνούμενος οποιαδήποτε έκπληξη ή αλλαγή στη ζωή του. Χωρισμένος και μοναχικός, απασχολείται καθημερινά σε μια βαρετή δουλειά γραφείου χωρίς προκλήσεις, ενώ το βράδυ προτιμά να μένει μόνος στο σπίτι του με εικονική παρέα και αποφεύγει εξόδους ακόμα και τους καλύτερούς του φίλους. Έχει μάθει να λέει σε όλα "Όχι", και νομίζει πως είναι ικανοποιημένος από αυτό τον τρόπο ζωής. Αναγνωρίζοντας όμως ότι κατά βάθος υπάρχει ένα κενό στη ζωή του, μια μέρα θα βρεθεί, ύστερα από παραίνεση ενός παλιού του φίλου, σε ένα συνέδριο αυτοβοήθειας, όπου ένας εξωφρενικός τύπος, αυτόκλητος κήρυκας του "Ναι", παροτρύνει τα πλήθη να ζήσουν θετικά τη ζωή τους, λέγοντας "ναι σε όλα". Και ο αρνητικός και μίζερος Carl αποφασίζει παρασυρμένος από την ενέργεια του πλήθους και την πιεστικότητα του κήρυκα, να ακολουθήσει απαρέγκλιτα τη συμβουλή του. Με αποτέλεσμα, φυσικά, να αρχίσουν τα ευτράπελα.




http://rapidshare.com/files/213328961/ym-arx.ccf




http://rapidshare.com/files/21341259...-DASH.kse..ccf


ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο JIM CAREY ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΓΕΛΙΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Η ΜΑΣΚΑ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου