H Κοτιγιάρ στο πλευρό του Λίο!

H Κοτιγιάρ στο πλευρό του Λίο!
Πρόσφατα γράψαμε για τη συνεργασία του Λεονάρντο ντι Κάπριο με τον Κρίστοφερ Νόλαν, στη νέα ταινία που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης για την Warner Bros, με τίτλο Inception. Όχι, δεν έχουμε νεότερα για την πλοκή αυτού του φιλμ, που περιγράφεται ως sci-fi ταινία δράσης, εντελώς εγκεφαλικής σύλληψης (κι αυτό μπορούμε να το πιστέψουμε, αφού μιλάμε για το δημιουργό του Memento), καθώς οι λεπτομέρειες εξακολουθούν να παραμένουν ένα καλά κρυμμένο μυστικό.

Τα νέα αφορούν το καστ, που μετά το «δυνατό» όνομα του Λίο, εμπλουτίζεται με εξίσου ενδιαφέρουσες παρουσίες, όπως η οσκαρική Μαριόν Κοτιγιάρ, η Έλεν Πέιτζ του Juno, αλλά και ο Σίλιαν Μέρφι, που ξανασυνεργάζεται με τον Νόλαν μετά το Batman και το Dark Night, όπου συμμετείχε στο ρόλο του κακού Scarecrow.

Φυσικά η Warner, που επιθυμεί να δει το σκηνοθέτη στο τιμόνι ακόμα μιας περιπέτειας με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο-νυχτερίδα, έσπευσε να «αρπάξει» και το «Inception» πριν της πάρει άλλη εταιρεία το χρυσό της αγόρι μέσα από τα χέρια.

Από δημοσίευμα του Hollywood Reporter προκύπτει ότι ο Ντι Κάπριο θα κρατά του ρόλο executive στελέχους, η Κοτιγιάρ θα παίξει τη γυναίκα του ενώ η Πέιτζ, μια νεαρή φοιτήτρια που θα γίνει το δεξί του χέρι.

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο πάντως ήδη έχει κερδίσει μια θέση ανάμεσα στα κινηματογραφικά πρόσωπα που θα συζητηθούν την προσεχή χρονιά, αφού ο Ντι Κάπριο θα προσπαθήσει να ξαναχτυπήσι την πόρτα των Όσκαρ με το πολυαναμενόμενο Shutter Island του Μάρτιν Σκορσέζε, ενώ η Κοτιγιάρ θα υποδυθεί την αγαπημένη του Τζόνι Ντεπ στο Public Enemies του Μάικλ Μαν, ενώ συμμετέχει και στο star cast του "Nine", του μιούζικαλ που ετοιμάζει ο Ρομπ Μάρσαλ.
Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το Inception, αλλά με αυτούς τους συντελεστές και μαέστρο το Νόλαν δεν ανησυχούμε και πολύ. Το προσθέσαμε ήδη στη λίστα των must watch.
Υπομονή ως το 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου