Terminator απ' το παρελθόν;


Ας μην απογοητευόμαστε. Οι φημολογούμενες συμμετοχές Σβαρτζενέγκερ και Λίντα Χάμιλτον (ως cameo ή ένα απλό voice over) στο πρώτο μέρος της επερχόμενης τριλογίας του McG, Terminator Salvation, δεν είναι απαραιτήτως ένδειξη ότι η ταινία χρειάζεται δεκανίκια παλαιάς τεχνολογίας για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων (δηλαδή των αυξημένων προσδοκιών των απανταχού fans). Επιπλέον το Χόλιγουντ ένα χωριό είναι και συχνά οι φήμες απλώς τροφοδοτούν το μύθο εν είδει διαφήμισης.

Άλλωστε ο ίδιος ο κυβερνήτης Άρνι δεν έχει μιλήσει και με τα καλύτερα λόγια για το πρώιμο screening που κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τού παραχώρησαν οι δημιουργοί της ταινίας, προκειμένου να διατυπώσει ως ειδήμων απόψεις, εντυπώσεις, εύσημα, ενστάσεις και μομφές. Περιορίστηκε να δηλώσει ότι τουλάχιστον αυτό που ο ίδιος είδε (καμία σχέση ασφαλώς με την τελική μορφή) τον άφησε "αδιάφορο και μπερδεμένο".

Όσο για τη Λίντα Χάμιλτον, τη Sarah Connor των δύο πρώτων αξεπέραστων ταινιών του franchise, το ενδεχόμενο που σύμφωνα με το ComingSoon εξετάζει η παραγωγή είναι να ακουστεί κάπου η φωνή της, ώστε κατά κάποιο τρόπο να υπάρξει μια (περισσότερο ψυχολογικού χαρακτήρα) σύνδεση στο μυαλό του θεατή, της νέας ταινίας με τις θρυλικές προβολές του παρελθόντος. Εάν πείσουν την Χάμιλτον να ηχογραφήσει ένα σύντομο voiceover, καλώς. Διαφορετικά, ας επινοήσουν νέα ευρήματα για να κερδίσουν το στοίχημα των ταμείων και των εντυπώσεων.

Θα διακινδυνεύσουμε μόνο την πρόβλεψη ότι όσο προχωράμε στην καρδιά της νέας τριλογίας θα είναι δύσκολο για τον ΜcG και τους λοιπούς συντελεστές να αντισταθούν στην προοπτική ενός ταξιδιού πίσω στο χρόνο (με οποιοδήποτε απίθανο τρόπο). Μέχρι τότε πολλά μπορούν να συμβούν και στο cast και στο skynet σύμπαν των ταινιών του Terminator.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου