Νέα σποτάκια απ' τον Terminator!


Στην τελική του ευθεία βρίσκεται το promo του πολυσυζητημένου Εξολοθρευτή του ΜακΤζί (Terminator Salvation) που κάνει πρεμιέρα στα τέλη Μαΐου, καθώς μια σειρά από τηλεοπτικά σποτάκια έκανε την εμφάνισή της μετά την οθόνη και στο διαδίκτυο. Μετρώντας αντίστροφα πλέον για την κυκλοφορία της ταινίας, ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε τα δύο πιο «δυνατά» κλιπάκια, μετά το πολύ καλό teaser του Μαρτίου που -όπως προκύπτει και από τα σχόλιά σας- έπεισε και τους μη φανατικούς του franchise να προσέλθουν στις αίθουσες. Απομένει να το δούμε στην πράξη.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, στο πολυαναμενόμενο πρώτο μέρος της νέας τριλογίας του Εξολοθρευτή, από τον σκηνοθέτη των «Αγγέλων του Τσάρλι», η δράση τοποθετείται στο μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό του (καθόλου μακρινού) 2018 και ο Κρίστιαν Μπέιλ κρατά το ρόλο του Τζον Κόνορ, του ανθρώπου που η μοίρα του επιφύλαξε την αποστολή να ηγηθεί του ανθρώπινου γένους στον αγώνα κατά του Skynet και του στρατού των Εξολοθρευτών. Αλλά στη «Σωτηρία» βλέπουμε τον Κόνορ να κλονίζεται από την εμφάνιση του Μάρκους Ράιτ, ενός ξένου μυστηριώδους άνδρα που η τελευταία του ανάμνηση είναι ... ο θάνατός του (Σαμ Γόυόρθινγκτον)! Ο Κόνορ θα βρεθεί αντιμέτωπος με το ερώτημα αν ο Μάρκους έχει έλθει από το μέλλον ή πρόκειται για έναν επιζώντα του παρελθόντος. Από κοινού οι δύο ήρωες θα κατορθώσουν να εισχωρήσουν στην καρδιά των επιχειρήσεων του Skynet και καθώς η τελική αναμέτρηση πλησιάζει, ανακαλύπτουν το τρομερό μυστικό πίσω από τον πιθανό αφανισμό του ανθρώπινου είδους.

Κι επειδή έχουμε ξαναγράψει για τα αναμενόμενα cameo, τις αναφορές στο παρελθόν και τις περιρρέουσες φήμες γύρω από τις εκπλήξεις της ταινίας, το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι η «Σωτηρία» χαρακτηρίστηκε τελικά PG-13 (στο σύστημα κατάταξης των ταινιών ως προς την «καταλληλότητα» για μικρές ηλικίες αυτό αντιστοιχεί σε «απαραίτητη γονική καθοδήγηση για παιδιά κάτω των 13 ετών»), ενώ όλες οι προηγούμενες περιπέτειες του Terminator είχαν την ένδειξη R, δηλαδή (τυπικώς τουλάχιστον) οι έφηβοι κάτω των 17 μπορούσαν να παρακολουθήσουν την προβολή μόνο συνοδευόμενοι από κηδεμόνα. Φαίνεται πως η Warner -για λόγους marketing ασφαλώς- προτίμησε να κάνει στροφή προς μια ευρύτερη γκάμα κοινού, προς απογοήτευση του ΜακΤζί, ο οποίος αρχικά μιλούσε για λευκή επιταγή από το στούντιο, που φερόταν να του δίνει το ελεύθερο να γυρίσει τις σκηνές κατά το προσωπικό του «όραμα». Πάντως από το PG-13 προκύπτει ότι μάλλον η αμφιλεγόμενη σκηνή με τη Μουν Μπλάντγκουντ topless κόπηκε στο τελικό μοντάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου