ΧΑΝΑ ΜΟΝΤΑΝΑ: Η ΤΑΙΝΙΑ (2009)




Είδος Ταινίας
Μουσική, Για όλη την οικογένεια
Επίσημη Πρεμιέρα
10 Απριλίου 2009
Ελληνική Πρεμιέρα
18 Ιουνίου 2009
Σκηνοθέτης
ΠΙΤΕΡ ΤΣΕΛΣΟΜ
Σεναριογράφος
ΝΤΑΝ ΜΠΕΡΕΝΤΣΕΝ
Ηθοποιοί
ΜΑΙΛΙ ΣΑΙΡΟΥΣ , ΜΠΙΛΙ ΡΕΙ ΣΑΙΡΟΥΣ , ΒΑΝΕΣΑ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ , ΕΜΙΛΙ ΟΣΜΕΝΤ , ΤΖΕΙΣΟΝ ΕΡΛΣ ,
ΠΙΤΕΡ ΓΚΑΝ , ΜΕΛΟΡΑ ΧΑΡΝΤΙΝ , ΜΙΤΣΕΛ ΜΑΣΟ , ΤΑΙΡΑ ΜΠΑΝΚΣ , ΤΕΙΛΟΡ ΣΟΥΙΦΤ

Καταλληλότητα Ταινίας

Κατάλληλο για όλους


Υπόθεση
Η Μάιλι Στιούαρτ (Μάιλι Σάιρους) προσπαθεί να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στο σχολείο, τους φίλους της και το κρυφό της alter ego, την ποπ σταρ Χάνα Μοντάνα. Σταδιακά όμως η Χάνα Μοντάνα μοιάζει να κερδίζει έδαφος: με αφορμή έναν καυγά με την Τάιρα Μπανκς που απαθανατίζεται από τους παπαράτσι, ο πατέρας της Μάιλι, Ρόμπι Ρέι (Μπίλι Ρέι Σάιρους) αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Προφασιζόμενος μια υποτιθέμενη συναυλία της στη Νέα Υόρκη, την φέρνει πίσω στη γενέτειρά της, το Κρόλι Κόρνερς του Τενεσί. Εκεί η Μάιλι θα γνωρίσει τον πρώτο της πραγματικό έρωτα και θα ξαναθυμηθεί ποια είναι αληθινά, μέσα από μια ιστορία γεμάτη γέλιο, συναισθήματα και πολλή μουσική.

Exta Info
Η ταινία μας ταξιδεύει στο πατρικό σπίτι της Μάιλι Στιούαρτ, για να ανακαλύψουμε ολόκληρη την πορεία της Χάνα Μοντάνα αλλά και να θυμηθούμε – μαζί με την πρωταγωνίστρια – πόσο πολλά μπορεί να σημαίνουν οι φίλοι και η οικογένεια, ακόμα και για μια επιτυχημένη ποπ σταρ. «Στην τηλεοπτική σειρά δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να δούμε τις ρίζες της Μάιλι» λέει ο σεναριογράφος Νταν Μπέρεντσεν. «Η ταινία μας δίνει μια σφαιρική εικόνα για τη ζωή της και για το πώς κατάφερε να γίνει η Χάνα Μοντάνα, χωρίς όμως να λειτουργεί σαν flashback». «Το concept της σειράς είναι η ίδια η Χάνα Μοντάνα και αυτό μπορούσε εύκολα να μεταφραστεί σε ταινία» παρατηρεί ο παραγωγός Άλφρεντ Γκαφ. «Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια superhero ταινία για κορίτσια: μία συνηθισμένη έφηβη που το πρωί πηγαίνει σχολείο και το βράδυ μετατρέπεται σε ποπ σταρ. Από εδώ ξεκινούν διάφορα ζητήματα ταυτότητας αλλά και θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και τις σχέσεις».
Στο φιλμ, όπως και στην τηλεοπτική σειρά, συναντάμε τον πατέρα της Μάιλι, Ρόμπι Ρέι Στιούαρτ (τον οποίον υποδύεται ο πραγματικός πατέρας της Μάιλι Σάιρους, ο Μπίλι Ρέι Σάιρους), το μεγαλύτερο αδερφό της Τζάκσον (Τζέισον Ερλς), και την καλύτερή της φίλη, τη Λίλι (Έμιλι Όσμεντ). Εμφανίζονται όμως και νέα πρόσωπα, όπως ένας δαιμόνιος ρεπόρτερ που παρακολουθεί τη Χάνα Μοντάνα (Πίτερ Γκαν), και ο Τράβις Μπρόντι (Λούκας Τιλ), ένας παιδικός φίλος της Μάιλι τον οποίον και ερωτεύεται. Το έργο όμως εστιάζει κατ’ εξοχήν στην ίδια τη Μάιλι: «μια βασική διαφορά της ταινίας από τη σειρά, είναι ότι παρακολουθούμε κατά βάση τη Μάιλι, το χαρακτήρα και την περιπέτειά της» εξηγεί ο σεναριογράφος.

**Encrypted Links**
http://rapidshare.com/files/261156189/hana.arhk.ccf

**Direct Links**
http://rapidshare.com/files/261155031/Hannah.arhk.part1.rar
http://rapidshare.com/files/261154144/Hannah.arhk.part2.rar
http://rapidshare.com/files/261154186/Hannah.arhk.part3.rar
http://rapidshare.com/files/261155183/Hannah.arhk.part4.rar



**Direct Links**

http://netload.in/dateiqfeCpuhoVa/Hannah.arhk.part1.rar.htm
http://netload.in/dateiKk7xboFm8j/Hannah.arhk.part2.rar.htm
http://netload.in/dateiZbCfyZ366A/Hannah.arhk.part3.rar.htm
http://netload.in/dateihz9Fe4lz8b/Hannah.arhk.part4.rar.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου