[Δράσης/Περιπέτεια] FAST AND FURIOUS [2009] DVDRip




Είδος Ταινίας

ΔΡΑΣΗ

Επίσημη Πρεμιέρα
4 April 2009
Ελληνική Πρεμιέρα
2 April 2009
Σκηνοθέτης
Justin Lin

Σεναριογράφος
Chris Morgan
Gary Scott Thompson (χαρακτήρες)

Ηθοποιοί
Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Μισέλ Ροντρίγκεζ,Τζορντάνα Μπρούστερ,Τζον Ορτίζ, Λαζ Αλόνσο, Γκαλ Γκαντότ, Ντον Ομάρ, Τέγκο Καλδερόν.


Υπόθεση
Μετά τη στυγερή δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου, ο καταζητούμενος φυγάς Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ), που μέχρι τότε ζούσε στη Δομινικανή Δημοκρατία προσπαθώντας να φτιάξει μια νέα ζωή, επιστρέφει στο Λος Άντζελες. Εκεί, μαζί μ’ ένα φίλο του από το παρελθόν, τον ντετέκτιβ Μπράιαν Ο’Κόνoρ (Πολ Γουόκερ) καλούνται να βρεθούν και πάλι πίσω από το τιμόνι και να συμμαχήσουν ενάντια σε έναν κοινό εχθρό, έναν έμπορο ηρωίνης. Ο καλύτερος τρόπος για να εκδικηθούν τον απεχθή φόνο, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, δεν είναι άλλος από το να σπιντάρουν και να ξεπεράσουν κάθε όριο ταχύτητας, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη!

Επιστροφή στις αξίες του αρχικού The Fast and the Furious, δίνοντας όμως περισσότερο βάρος στην αστυνομική πλοκή της περιπέτειας και λιγότερο στον έρωτα για τα γρήγορα πειραγμένα αυτοκίνητα.

Ο Βιν Ντίζελ (The Pacifier, xXx) και ο Πολ Γουόκερ (Flags of Our Fathers, Eight Below) ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους, οκτώ περίπου χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, για την τέταρτη περιπέτεια του franchise που τρέχει με χίλια στις αμερικανικές λεωφόρους και τις μεξικανικές ερήμους και ροκάρει άγρια!!! Στο πλευρό τους, τα δύο γνωστά σέξι θηλυκά, η Μισέλ Ροντρίγκεζ (Lost, Resident Evil) και η Τζορντάνα Μπρούστερ (Chuck, The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning), που πατάνε εξίσου άφοβα τέρμα το γκάζι!


Το Fast and Furious , έχει τρια clou. Ο αγώνας μέσα στην πόλη -χωρίς όμως αυτή τη φορά να κλείσουν οι δρόμοι-, οι δύο καταδιώξεις μέσα στο τούνελ στα σύνορα Μεξικού-ΗΠΑ, και φυσικά το τέλος της ταινίας, το οποίο αρχικά φαίνεται παράξενο για τέτοιου είδους ταινία, αλλά τελικά μας επαναφέρει στην χαβαλέ φιλοσοφία της.



http://rapidshare.com/files/255446058/f.a.f.arx..ccf


**Direct Links**

http://rapidshare.com/files/255789492/F.a.f.arxiki.part1.rar
http://rapidshare.com/files/255790975/F.a.f.arxiki.part2.rar
http://rapidshare.com/files/255790131/F.a.f.arxiki.part3.rar
http://rapidshare.com/files/255790786/F.a.f.arxiki.part4.rar
http://rapidshare.com/files/254605911/F.a.f.arx.cd2.direct.part1.rar
http://rapidshare.com/files/254606127/F.a.f.arx.cd2.direct.part2.rar
http://rapidshare.com/files/254606521/F.a.f.arx.cd2.direct.part3.rar
http://rapidshare.com/files/254607881/F.a.f.arx.cd2.direct.part4.rar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου